Actuarieel Consultant

Wordt je blij van complexe wiskundige berekeningen, neem je een berg kennis mee en ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? Lees dan verder, want bij onze allround employee benefit organisatie zijn wij op zoek naar jou!

 

Actuarieel consultant, 32-36u, Rijswijk

 

Montae & Partners is als organisatie groeiend en volop in beweging. Daarom zijn we op zoek naar een Actuarieel consultant om onze dienstverlening verder uit te bouwen. We zoeken een gedreven medewerker die als consultant pensioenfondsen, werkgevers en collega’s kan adviseren.

 

Wat je gaat doen

Als Actuarieel consultant kom je terecht in het Strategie & Expertise team, een team met een enorme expertise omtrent complexe pensioenvraagstukken. Zelfstanding of in projectteams worden onze klanten geadviseerd en begeleid over (actuariële) vraagstukken rondom het pensioenbeleid. Deze teams bestaan uit verschillende disciplines op het gebied van pensioenen.

Jouw werkzaamheden strekken van het design van de pensioenregeling tot de implementatie en het onderhoud van de pensioenmodellen. Daarbij begeleid je pensioenfondsbesturen aan de hand van actuariële pensioenberekeningen. Ook speel je een rol bij onderhandelingen met ondernemingsraden. Zo combineer je jouw actuariële kennis met communicatieve vaardigheden. Op basis van de resultaten geef je een gedegen advies.

Samen met je collega’s zorg je voor begeleiding in de transitie en implementatie van de Wet toekomst pensioenen. Dat is actueel, dynamisch, biedt enorme afwisseling, maar brengt ook tijdsdruk met zich mee.

Onze klanten zijn pensioenfondsen, werkgevers, ondernemingsraden, ondernemers en topmanagers. Daarvoor zetten wij allen de extra stap voor de klant wanneer dat nodig is. We wachten niet af, maar zijn proactief, no-nonsense en pragmatisch. Zo staan wij bekend en zo werk jij ook graag.

 

Wat wij vragen:

  • Afgeronde HBO opleiding in een kwantitatieve richting;
  • Afgeronde actuariële opleiding zoals actuarieel rekenaar of analist is een pré;
  • Kennis over pensioen en pensioenuitvoering is een pré;
  • Ervaring met ALM-berekeningen is een pré;

 

Wat wij bieden:

  • Salaris, marktconform binnen de consultancy.
  • Geweldige secundaire arbeidsvoorwaarden, winstdeling, vergoedingen, pensioenregeling en kortingen op verzekeringen;
  • Brede opleidingsmogelijkheden tot bijvoorbeeld Actuaris;
  • Een organisatie vol vertrouwen, flexibele werktijden, werken vanuit huis;
  • Professionele, deskundige en niet onbelangrijk, leuke en energieke collega’s.

 

Werken bij Montae & Partners

Ruim 140 collega’s werken elke dag aan een dynamisch, groeiend consultancybedrijf. We zijn onderdeel van Söderberg & Partners. Deze Scandinavische onderneming is een voorloper in het ontwikkelen en aanbieden van geavanceerde technologie voor de financiële sector. Hierdoor hebben wij de unieke gelegenheid om onze positie in de Nederlandse en internationale markt verder te versterken en door te ontwikkelen.

 

Word jij onze nieuwe collega?

Zie je Montae & Partners als volgende uitdaging? Reageer dan snel, laat hier je CV en motivatie achter, of mail direct naar Recruitment@montaepartners.nl.

 

Acquisitie aan de hand van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

 

Vacature

Acties