Beleidsmedewerker Pensioenen

Ben jij die beleidsmedewerker met kennis van pensioen en een uitstekende schrijfvaardigheid? Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging bij een professionele organisatie met 140 werknemers verspreid over kantoren in Rijswijk, Gouda, Amersfoort, Eindhoven en het Caribisch gebied? Dan is dit jouw baan!

Over de functie
Als beleidsmedewerker werk je, binnen het team Bestuursondersteuning, zelfstandig aan diverse juridische en beleidsmatige pensioenvraagstukken voor onze pensioenfondsen. Dit doe je veelal voor 1 of 2 vaste pensioenfondsen. Daarnaast kan je inschakeld worden bij ons Expertiseteam, bestaande uit onder meer onze juridisch specialisten. Je werkt nauw samen met andere collega’s en je combineert je vakkennis met een uitstekende schrijfvaardigheid van notities.

Wat wij vragen:

 • HBO / academisch juridisch niveau door opleiding en ervaring
 • Uitstekende schrijfvaardigheid (met name op het terrein van notities)
 • Inhoudelijke pensioenkennis is een pré
 • Je kunt je verplaatsen in de rol van de klant en het werken met en helpen van klanten bepaalt de lol in je werk
 • Je kunt goed samenwerken, bent integer en levert kwaliteit
 • Je bent dienstverlenend ingesteld
 • Je bent een talent die zich bij Montae verder kan ontwikkelen

Wat wij bieden:

 • Een fijne werkomgeving met veel flexibiliteit. Je hebt een grote invloed op waar en wanneer je werkt.
 • Salaris, afhankelijk van opleiding en ervaring, maar zeker marktconform
 • Een informele en open werkomgeving
 • Professionele en deskundige collega’s

Standplaats
Rijswijk, Zuid-Holland

Werken bij Montae & Partners
We zijn een toonaangevend adviesbureau voor pensioenfondsen, werkgevers, ondernemingsraden, ondernemers en topmanagers. En een erkend specialist in adviesdiensten voor werkgevers op het gebied van pensioen, zorg en arbeidsongeschiktheid en internationale arbeidsmobiliteit. Ons bedrijf bestaat uit circa 140 medewerkers verspreid over kantoren in Nederland en het Caribisch gebied.

Montae & Partners is een dynamisch en groeiend bedrijf en onderdeel van Söderberg & Partners. Deze Scandinavische onderneming is een voorloper in het ontwikkelen en aanbieden van geavanceerde technologie voor de financiële sector. Met hulp van Söderberg & Partners hebben wij de unieke gelegenheid om onze positie in de Nederlandse en internationale markt verder te versterken en door te ontwikkelen.

Je komt bij Montae & Partners te werken in een omgeving waarin plezier in het werk heel belangrijk is. We bieden je een leuke afwisselende baan met veel verantwoordelijkheden en bijbehorende bevoegdheden. Vanzelfsprekend horen daar een goed salaris en prima secundaire arbeidsvoorwaarden bij.

Word jij onze nieuwe collega?
Denk je dat je bij Montae & Partners past? Reageer dan via de knop solliciteren en laat daar je motivatiebrief en CV voor ons achter. Voor meer informatie telefonisch kun je contact opnemen met de afdeling HR via telefoonnummer 070 - 304 29 00, of via hr@montaepartners.nl.

 

Acquisitie aan de hand van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Vacature

Vacaturekenmerken

Type functie

Acties