Beleidsmedewerker Vermogensbeheer

“Pensioen, dat komt later wel.” Dat is een uitspraak die niet meer klopt. Het is het meest actuele, complexe en in onze ogen interessantste thema van dit decennia. Wil jij een maatschappelijke impact maken op de grote uitdagingen die de pensioentransitie met zich meebrengt? Dan biedt Montae & Partners je de mogelijkheid om aan de slag te gaan als Beleidsmedewerker Vermogensbeheer, lees hier meer!

 

Wat je gaat doen:

Als consultant beleidsmedewerker vermogensbeheer ben je onderdeel van ons Risk & Investmentmanagement consultancy team. Dit team ondersteunt en adviseert pensioenfondsen en verzekeraars bij vraagstukken in de gehele beleggings- en/of risicomanagementcyclus, van strategie en risicobereidheid tot rapportage, uitvoering, monitoring en evaluatie. Jij bent de spin in het web en ondersteunt de bestuurders. Zo kunnen die doen waar ze voor zijn, besturen.

Alles waar je niet direct aan denkt in een bestuur, daar ben jij verantwoordelijk voor. Je woont de vergaderingen bij, bereidt de agenda voor, adviseert gevraagd en ongevraagd, draagt zorg voor verslaglegging en het opvolgen van actiepunten. Die verantwoordelijkheid gaat ver, je bent namelijk een proactieve adviseur op alle aspecten die het vermogensbeheer raken.

Beleidsadviezen en –documenten, voorleggers en beslisdocumenten worden door jou voorbereid, zodat er een juiste besluitvorming kan plaatsvinden. Daaropvolgend geef je invulling aan de uitvoering en implementatie van besluiten, je coördineert de afspraken en operationele uitvoering met alle stakeholders.

Doorlopend stel je vermogensbeheer- en risicomanagementrapportages op, maar ook monitor en beoordeel je deze van externe partijen. Daarnaast voer je samen met collega’s doorlopende en (tijdelijke) adviestrajecten en opdrachten uit. Dit kunnen beleggingsvraagstukken zijn, vraagstukken in het kader van het nieuwe pensioenstelsel, maar ook het onderzoeken van de risicopreferentie onder deelnemers van een pensioenfonds.

Onze klanten zijn grote pensioenfondsen, werkgevers, ondernemingsraden, ondernemers en topmanagers. Daarvoor zetten wij allen de extra stap voor de klant wanneer dat nodig is. We wachten niet af, maar zijn proactief, no-nonsense en pragmatisch. Zo staan wij bekend en zo werk jij ook graag.

Wat wij vragen:

  •          HBO werk- en denkniveau;
  •          Je hebt affiniteit met de vermogensbeheer- of pensioenwereld;
  •          Je bent organisatorisch en communicatief sterk en hebt de ervaring om dit kracht bij te zetten;


Wat wij bieden:

  •          Salaris, marktconform binnen de consultancy.
  •          Geweldige secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder winstdeling, volledig gedekt pensioen en kortingen op verzekeringen;
  •          Vergoeding voor thuiswerken, internet en telefoon;
  •          Brede opleidingsmogelijkheden zoals;
  •          Een organisatie vol vertrouwen, flexibele werktijden, werken vanuit huis;
  •          Professionele, deskundige en, niet onbelangrijk, leuke en energieke collega’s.

 

Werken bij Montae & Partners

Montae & Partners is een dynamisch, groeiend bedrijf en onderdeel van Söderberg & Partners. Deze Scandinavische onderneming is een voorloper in het ontwikkelen en aanbieden van geavanceerde technologie voor de financiële sector. Hierdoor hebben wij de unieke gelegenheid om onze positie in de Nederlandse en internationale markt verder te versterken en door te ontwikkelen.

 

Word jij onze nieuwe collega?

Zie je Montae & Partners als volgende uitdaging? Reageer dan snel, laat hier je CV en motivatie achter, of mail direct naar recruitment@montaepartners.nl

Heb je verdere vragen? Menko Nieland beantwoordt deze graag via telefoonnummer 06-11178685 of via menko.nieland@montaepartners.nl 

 

Acquisitie aan de hand van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Vacature

Vacaturekenmerken

Type functie

Acties