Commercial Lead Communicatie

Heb jij passie voor communicatie en digitale transformatie? Zie jij uitdaging in het ontwikkelen van innovatieve communicatie-oplossingen voor de transitie van pensioenfondsen naar het nieuwe pensioenstelsel, met impact op miljoenen mensen? Dan biedt Montae & Partners je de mogelijkheid om aan de slag te gaan als Commercial Lead Communicatie voor de business unit Pensioencommunicatie, keuzebegeleiding en advies.

 

Commercial Lead Communicatie, 32-36uur, Rijswijk

 

Montae & Partners is een consultancybedrijf voor pensioenfondsen en werkgevers op het gebied van pensioenen en arbeidsvoorwaarden. Met de Wet toekomst pensioenen staat het Nederlandse pensioenstelsel voor grote veranderingen. Met meer keuzes voor de deelnemers. Heldere communicatie, effectieve deelnemersactivatie én keuzebegeleiding zijn daarbij essentieel. De Commercial Lead Communicatie is de gedreven, creatieve, senior consultant die hier op unieke en effectieve wijze invulling aangeeft voor onze opdrachtgevers.

 

Wat je gaat doen

Met jouw vernieuwende en ondernemende DNA geef jij richting aan een succesvolle opzet van de nieuwe propositie Pensioencommunicatie, keuzebegeleiding en advies. Als Commercial Lead heb jij een passie voor communicatie en digitale transformatie. Je hebt een heldere visie, die stevig onderbouwd wordt door ruime ervaring op het gebied van communicatie. Bijvoorbeeld als senior consultant op bestuurlijk niveau in de grootzakelijke markt (zowel B2B als B2B2C). Je beschikt over een actief netwerk waarbinnen jij je als een vis in het water beweegt.

Jij hebt vertrouwen in onze missie: een betaalbaar pensioenadvies voor ieder individu binnen het collectief. Vanuit deze missie overtuig jij pensioenfondsen met innovatieve en effectieve communicatie-oplossingen voor hun deelnemers.

Als vooruitstrevende partner adviseren en begeleiden wij al meer dan 25 jaar verandertrajecten op het gebied van pensioen en arbeidsvoorwaarden. De Wet toekomst pensioenen staat nu én de komende jaren centraal. Wij begeleiden tientallen verandertrajecten voor pensioenfondsen, werkgevers en sociale partners.

Als Commercial Lead bij Montae & Partners kies je voor een uitdagende rol met veel ruimte voor creativiteit en ondernemerschap. Met jouw expertise bereik jij miljoenen deelnemers via onze opdrachtgevers. Bij Montae & Partners zetten we voor onze klanten nét die extra stap om het onderscheid te maken voor onze opdrachtgevers. We wachten niet af, maar zijn proactief, no-nonsense en pragmatisch. Zo staan wij bekend en zo werk jij ook graag.

 

Wat wij vragen:

 • Afgeronde HBO/WO opleiding;
 • Passie voor communicatie en digitale transformatie;
 • Ruime ervaring in de B2B en B2B2C grootzakelijke markt;
 • Creativiteit en vernieuwing;
 • Overtuigingskracht en ondernemerschap;
 • De ambitie om een impact te maken op miljoenen deelnemers.

 

Wat wij bieden:

 • Salaris, marktconform binnen de consultancy;
 • Passende secundaire arbeidsvoorwaarden;
 • Vergoeding voor thuiswerken, internet en telefoon;
 • Brede opleidingsmogelijkheden;
 • Een organisatie vol vertrouwen, flexibele werktijden, werken vanuit huis;
 • Professionele, deskundige en, niet onbelangrijk, leuke en energieke collega’s.

 

Werken bij Montae & Partners

Ruim 180 collega’s werken elke dag aan ons dynamische, groeiende, full service, pensioen consultancybedrijf. We zijn onderdeel van Söderberg & Partners. Deze Scandinavische onderneming is een voorloper in het ontwikkelen en aanbieden van geavanceerde technologie voor de financiële sector. Hierdoor hebben wij de unieke gelegenheid om onze positie in de Nederlandse en internationale markt verder te versterken en door te ontwikkelen.

 

Word jij onze nieuwe collega?

Zie je Montae & Partners als volgende uitdaging? Reageer dan snel, laat hier je CV en motivatie achter. Bij vragen over de procedure en de inhoud van de functie kun je mailen naar Recruitment@montaepartners.nl.

Vacature

Acties