Communicatie specialist Pensioen- en inkomensverzekeringen

“Pensioen, dat komt later wel.” Dat is een uitspraak die niet meer klopt. Het is het meest actuele, complexe en in onze ogen interessantste thema van dit decennia. Wil jij een maatschappelijke impact maken op de grote uitdagingen die de pensioentransitie met zich meebrengt? Dan biedt Montae & Partners je de mogelijkheid om aan de slag te gaan als communicatie specialist pensioen- en inkomensverzekeringen. Lees hier meer!

 

Communicatie specialist Pensioen- en inkomensverzekeringen, 32-36u, Rijswijk

 

Over de functie

Als Pensioen- en Inkomensadviseur wordt jij verantwoordelijk voor het voeren van individuele gesprekken met de werknemers van onze klanten. Hierbij probeer je de pensioen- en inkomensregelingen in begrijpelijke taal uit te leggen. Je luistert naar de wensen van werknemers en begeleidt hen bij het maken van keuzes met betrekking tot hun pensioen. Deze gesprekken kunnen erg variëren van het uitleggen van de pensioenregeling aan nieuwe werknemers tot het bespreken van aanstaande pensioneringen. Ook kunnen er vragen gesteld worden over het opgebouwde pensioen, zowel bij de huidige werkgever als bij de vorige werkgevers.

Hierbij ben je ook verantwoordelijk voor het correct vastleggen van de gemaakte keuzes en het begeleiden van werknemers bij het maken van deze keuzes. We werken met een communicatietool die het uitnodigingsproces, het vastleggingsproces en tevredenheidsonderzoeken faciliteert.

 

Wat vragen wij van je?

 • Minimaal MBO werk- en denkniveau;
 • In bezit van WFT- Basis, Vermogen, Pensioen en Inkomen;
 • Communicatief vaardig zowel schriftelijk als mondeling in het Nederlands en Engels;
 • Klantgerichte en pro-actieve instelling;
 • Sterk organisatorisch vermogen.

 

Wat bieden wij?

 • Salaris, afhankelijk van opleiding en ervaring, maar zeker marktconform;
 • Gunstige secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een premievrij pensioen en een winstdeling;
 • De mogelijkheid om hybride te werken, deels vanuit huis en deels vanuit ons kantoor in Rijswijk;
 • Een laptop en mobiele telefoon van de zaak;
 • Meebouwen en richting geven aan een groeiende organisatie op het gebied van Pensioencommunicatie;
 • Een informele, open werkomgeving met korte lijnen en deskundige collega’s;
 • Werken in een team waar een breed scala van communicatieve vraagstukken de revue passeren.

 

Werken bij Montae & Partners

Ruim 180 collega’s werken elke dag aan ons dynamische, groeiende, full service, pensioen consultancybedrijf. We zijn onderdeel van Söderberg & Partners. Deze Scandinavische onderneming is een voorloper in het ontwikkelen en aanbieden van geavanceerde technologie voor de financiële sector. Hierdoor hebben wij de unieke gelegenheid om onze positie in de Nederlandse en internationale markt verder te versterken en door te ontwikkelen.

 

Word jij onze nieuwe collega?

Zie je Montae & Partners als volgende uitdaging? Reageer dan snel, laat hier je CV en motivatie achter, of mail direct naar Recruitment@montaepartners.nl.

Bij vragen over de functie kun je terecht bij Liesbeth Hufen via telefoonnummer 06-25 24 59 89 of liesbeth.hufen@montaepartners.nl

Acquisitie aan de hand van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

 

Vacature

Acties