Communicatieadviseur

Ben je een creatieve en proactieve communicatieadviseur? Vind je het leuk om mee te bouwen aan onze dienstverlening en ons team? Lees dan verder, want dan zijn we op zoek naar jou! 

We groeien en zijn daarom op zoek naar een nieuwe collega voor ons marketing en communicatieteam. Als professionals maken we voor onze klanten niet alleen het verschil in ons advies of vormgeving. Het begint met echte aandacht voor de behoefte van onze klanten en hun achterban. En dat met veel passie, lef voor en kennis van het vak.

Als communicatieadviseur haal jij je energie uit het ontzorgen en ondersteunen van onze klanten en collega’s op het gebied van communicatie. Jouw werkzaamheden zijn divers: je coördineert, ontwikkelt en voert de regie op het communicatiebeleid van pensioenfondsen en/of werkgevers over allerlei onderwerpen rondom pensioen. Je weet wat je zelf kunt oppakken en wanneer je een specialist binnen onze organisatie inschakelt. Je bewaakt de communicatiekalender en ontwikkelt campagnemiddelen die passen bij de ambitie en de verschillende doelgroepen van de klant. Samen met je collega’s ben je verantwoordelijk voor de planning, de coördinatie en uitvoering van deze campagnes.

Je bent onderdeel van niet zomaar een marketing en communicatieteam binnen Montae & Partners, maar van een enthousiast, ondernemend en groeiend team met communicatieadviseurs, marketingspecialisten en tekstschrijvers. Pensioenkennis is handig maar niet persé noodzakelijk. Dat kunnen wij je leren!

 

Wij hebben jou nodig als communicatieadviseur omdat je met name sterk bent in:

 • Het realiseren van de doelstellingen uit het communicatiebeleid van onze klanten
 • Het bewaken en coördineren van communicatieplannen
 • Het bedenken en ontwikkelen van communicatiemiddelen voor verschillende doelgroepen, zoals nieuwsbrieven, video's, infographics, presentaties
 • Het zelfstandig uitvoeren van campagnes en het onderhouden van contact met collega’s en externe leveranciers
 • Het borgen van de kwaliteit van onze dienstverlening
 • Samen met het team actief verder bouwen aan onze communicatiedienstverlening

Wat wij vragen:

 • Een relevante studieachtergrond (HBO/WO) en werkervaring
 • Ervaring als projectleider. Je kunt het overzicht behouden bij het uitvoeren van meerdere projecten tegelijkertijd
 • Naast goede communicatieve vaardigheden, kan je klanten en collega’s enthousiasmeren over jouw ideeën
 • Plan- en organisatievermogen
 • Je bent resultaatgericht, flexibel, hebt verantwoordelijkheidsgevoel, werkt graag in een team, maar kunt ook zelfstandig eigen projecten oppakken en uitvoeren
 • Je bent minimaal 32 uur per week beschikbaar 

Wat wij bieden:

 • Salaris, afhankelijk van opleiding en ervaring, maar zeker marktconform
 • Een 32 tot 36-urige werkweek
 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden
 • Werken in een ondernemend team met voldoende ruimte voor ontwikkeling 
 • Een informele en dynamische werkomgeving
 • Professionele en deskundige collega’s

Word jij enthousiast van beweging en wil jij ook het verschil maken voor onze klanten? Laten we dan snel kennismaken en neem contact met ons op!

Standplaats

Rijswijk/ hybride

Werken bij Montae & Partners

We zijn een toonaangevend adviesbureau voor pensioenfondsen, werkgevers, ondernemingsraden, ondernemers en topmanagers. En een erkend specialist in adviesdiensten voor werkgevers op het gebied van pensioen, zorg en arbeidsongeschiktheid en internationale arbeidsmobiliteit. Ons bedrijf bestaat uit circa 150 medewerkers verspreid over kantoren in Nederland en het Caribisch gebied.

Montae & Partners is een dynamisch en groeiend bedrijf en onderdeel van Söderberg & Partners. Deze Scandinavische onderneming is een voorloper in het ontwikkelen en aanbieden van geavanceerde technologie voor de financiële sector. Met hulp van Söderberg & Partners hebben wij de unieke gelegenheid om onze positie in de Nederlandse en internationale markt verder te versterken en door te ontwikkelen.

Je komt bij Montae & Partners te werken in een omgeving waarin plezier in het werk heel belangrijk is. We bieden je een leuke afwisselende baan met veel verantwoordelijkheden en bijbehorende bevoegdheden. Vanzelfsprekend horen daar een goed salaris en prima secundaire arbeidsvoorwaarden bij.

Word jij onze nieuwe collega?

Denk je dat je bij Montae & Partners past? Reageer dan via de knop solliciteren en laat daar je motivatiebrief en CV voor ons achter. Voor meer informatie over het sollicitatieproces kun je contact opnemen met de afdeling Recruitment via telefoonnummer 070 - 304 29 00 of via recruitment@montaepartners.nl. Voor meer informatie over de vacature kun je contact opnemen met Sjoukje Lautenbach via telefoonnummer 06-25324818 of via sjoukje.lautenbach@montaepartners.nl.

 

Acquisitie aan de hand van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Vacature

Vacaturekenmerken

Type functie

Acties