Consultant Midoffice

Ben jij een ambitieuze en energieke consultant die impact wil maken? Weet je alles van pensioen en employee benefits, spreek je uitstekend Engels en wil je vrijheid om te ondernemen en jezelf te ontwikkelen. In deze uitdagende rol kun je aan het werk in de volle breedte van jouw vakgebied en over alle sectoren heen. We zoeken een ondernemende Consultant midoffice voor de bediening van onze internationale klanten in een ambitieuze en sterk groeiende organisatie. Enthousiast geworden? Lees dan verder, want dan zijn we op zoek naar jou!

Over de functie
Als Consultant midoffice ben je aanspreekpunt voor onze internationale klanten en de consultants in de buitendienst. Je werkt nauw samen in een klantteam en streeft een hoge kwaliteit van output na. Je ondersteunt de consultants in de buitendienst in de volle breedte. Naast het directe contact met de klanten, varieert dit van het maken van berekeningen en het formuleren van het daaruitvolgende advies tot aan het uitvoeren van marktonderzoeken en analyseren van offertes en rapportages. Je draagt daarbij ook de zorg voor de implementatie van de afgesproken regelingen en het onderhoud daarna. Natuurlijk is veel van onze correspondentie voor deze klantgroep in het Engels.

Wat wij vragen:

 • Minimaal HBO werk- en denkniveau
 • In staat om efficient en doelgericht vraagstukken te vertalen naar klantoplossingen
 • Je bent de Engelse taal meer dan machtig zowel in woord als in schrift
 • Analytisch vermogen
 • Samenwerkingsgericht
 • Klantgericht
 • De vakdiploma’s WFT pensioen en inkomen

Wat wij bieden:

 • Meebouwen en richting geven aan een groeiende organisatie
 • Flexibele werkomgeving deels thuis en deels op ons kantoor in Gouda of Rijswijk
 • Een informele, open werkomgeving met korte lijnen en veel ruimte om zelf initiatieven te nemen
 • Werken in een team met een breed scala van vraagstukken die revue passeren
 • Professionele en deskundige collega’s en een internationaal netwerk
 • Salaris, afhankelijk van opleiding en ervaring, maar zeker marktconform
 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een premievrije pensioenregeling en een winstdeling
 • Hybride werkomgeving, dus na jouw inwerkperiode werk je 2 dagen op kantoor en 3 dagen werk je vanuit huis
 • Een laptop en mobiele telefoon van de zaak

Standplaats
Gouda of Rijswijk (Zuid-Holland)

Werken bij Montae & Partners
We zijn een toonaangevend adviesbureau voor pensioenfondsen, werkgevers, ondernemingsraden, ondernemers en topmanagers. En een erkend specialist in adviesdiensten voor werkgevers op het gebied van pensioen, zorg en arbeidsongeschiktheid en internationale arbeidsmobiliteit. Ons bedrijf bestaat uit circa 140 medewerkers verspreid over kantoren in Nederland en het Caribisch gebied.

Montae & Partners is een dynamisch en groeiend bedrijf en onderdeel van Söderberg & Partners. Deze Scandinavische onderneming is een voorloper in het ontwikkelen en aanbieden van geavanceerde technologie voor de financiële sector. Met hulp van Söderberg & Partners hebben wij de unieke gelegenheid om onze positie in de Nederlandse en internationale markt verder te versterken en door te ontwikkelen.

Je komt bij Montae & Partners te werken in een omgeving waarin plezier in het werk heel belangrijk is. We bieden je een leuke afwisselende baan met veel verantwoordelijkheden en bijbehorende bevoegdheden. Vanzelfsprekend horen daar een goed salaris en prima secundaire arbeidsvoorwaarden bij.

Word jij onze nieuwe collega?
Denk je dat je bij Montae & Partners past? Reageer dan via de knop solliciteren en laat daar je motivatiebrief en CV voor ons achter. Voor meer informatie over het sollicitatieproces kun je contact opnemen met de afdeling Recruitment via telefoonnummer 070 - 304 29 00 of via recruitment@montaepartners.nl. Voor meer informatie over de vacature kun je contact opnemen met Liesbeth Hufen via telefoonnummer 06-25 24 59 89 of via liesbeth.hufen@montaepartners.nl.

 

Acquisitie aan de hand van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Vacature

Acties