Ervaren Relatiebeheerder Pensioen

Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging bij een professionele allround employee benefit organisatie met 140 werknemers verspreid over kantoren in Rijswijk, Gouda, Eindhoven en het Caribisch gebied? Vind je het fijn en past het bij jou om hybride te werken? Heb je ervaring met beheren van pensioenregelingen en heb je ambities om als aanspreekpunt voor het beheerteam te fungeren? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Over de functie
Wij zijn op zoek naar die duizendpoot die veel weet van pensioenadministratie maar ook als aanspreekpunt kan fungeren binnen het beheerteam. Je hebt niet alleen een aantal eigen klanten waarvoor je het relatiebeheer uitvoert maar bent ook verantwoordelijk voor het maken, bijhouden en bewaken van de planning, het beantwoorden van vragen van collega’s, het opstellen van richtlijnen en verbeteren van de huidige processen. Ons beheerteam is verantwoordelijk voor het voeren van het dagelijkse beheer van pensioenregelingen. Wij controleren de aangeleverde mutaties en of deze goed zijn verwerkt bij de pensioenuitvoerder. Wij onderhouden klantcontacten over de voortgang van het mutatieproces en beantwoordt telefonische en schriftelijke vragen vanuit werkgevers en werknemers die te maken hebben met het beheer van de pensioenregeling. Je voert berekeningen uit die te maken hebben met de hoogte van het pensioen, de hoogte van de premies en de eigen bijdrage voor de werknemers. Je werkt nauw samen in het beheerteam en streeft een hoge kwaliteit van output na. Je ondersteunt de adviseurs bij het benutten van het commerciële kansen en je helpt mee bij het verbeteren van het efficient vormgeven van het beheerproces.

Wat wij vragen:

 • Minimaal MBO werk- en denkniveau
 • Klantgerichtheid
 • Organisatorisch vermogen
 • Analytisch
 • Nauwkeurigheid
 • Communicatief vaardig

Wij gaan ervan uit dat jij beschikt over de vakdiploma’s WFT Basis, Vermogen en Pensioen.

Wat bieden wij:

 • Meebouwen en richting geven aan een groeiende organisatie op het gebied van Pensioenbeheer
 • Flexibele werkomgeving deels thuis en deels op ons kantoor in Gouda of Rijswijk
 • Een informele, open werkomgeving met korte lijnen
 • Werken in een team met een breed scala van vraagstukken die revue passeren
 • Professionele en deskundige collega’s
 • Salaris, afhankelijk van opleiding en ervaring, maar zeker marktconform
 • Wij hebben goede secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een premievrije pensioenregeling en een winstdeling
 • En wij werken hybride, dus na jouw inwerkperiode werk je 2 dagen op kantoor en 3 dagen werk je vanuit huis
 • Een laptop en mobiele telefoon van de zaak

Standplaats
Gouda of Rijswijk (Zuid-Holland)

Werken bij Montae & Partners
We zijn een toonaangevend adviesbureau voor pensioenfondsen, werkgevers, ondernemingsraden, ondernemers en topmanagers. En een erkend specialist in adviesdiensten voor werkgevers op het gebied van pensioen, zorg en arbeidsongeschiktheid en internationale arbeidsmobiliteit. Ons bedrijf bestaat uit circa 140 medewerkers verspreid over kantoren in Nederland en het Caribisch gebied.

Montae & Partners is een dynamisch en groeiend bedrijf en onderdeel van Söderberg & Partners. Deze Scandinavische onderneming is een voorloper in het ontwikkelen en aanbieden van geavanceerde technologie voor de financiële sector. Met hulp van Söderberg & Partners hebben wij de unieke gelegenheid om onze positie in de Nederlandse en internationale markt verder te versterken en door te ontwikkelen.

Je komt bij Montae & Partners te werken in een omgeving waarin plezier in het werk heel belangrijk is. We bieden je een leuke afwisselende baan met veel verantwoordelijkheden en bijbehorende bevoegdheden. Vanzelfsprekend horen daar een goed salaris en prima secundaire arbeidsvoorwaarden bij.

Word jij onze nieuwe collega?
Pas jij bij Montae & Partners? Reageer dan via de knop solliciteren en laat daar je motivatiebrief en CV voor ons achter. Voor meer informatie over het sollicitatieproces kun je contact opnemen met de afdeling HR via telefoonnummer 070 - 304 29 00 of via hr@montaepartners.nl. Voor meer informatie over de vacature kun je contact opnemen met Liesbeth Hufen via telefoonnummer 06-25245989 of via liesbeth.hufen@montaepartners.nl.

 

Acquisitie aan de hand van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Vacature

Acties