IT-Business analist pensioenen

Onze missie is om de pensioensector beheerst te laten innoveren en digitaal veiliger te maken zodat deelnemers, werkgevers en gepensioneerden veilig en vertrouwd gebruik kunnen maken van digitale technologie. Om dit kracht bij te zetten hebben wij onlangs het digitaal pensioenfonds gelanceerd inspelend op de behoefte aan (strategische) IT-kennis in de pensioensector.

Ben jij de collega die onze missie en passie deelt en graag complexe vraagstukken vanuit verschillende belangen en invalshoeken onderzoekt en beantwoordt? Vraagstukken op het gebied van digitale strategie, beleid en de uitvoering daarvan. Dan is dit jouw baan!

 

IT-Business analist pensioenen, 32-36u, Rijswijk

 

Montae & Partners is als organisatie groeiend en volop in beweging. Daarom zijn we op zoek naar een IT-Business analist pensioenen om onze dienstverlening verder uit te bouwen.

 

Wat je gaat doen

Samen met andere collega’s adviseer je pensioenfondsen over en begeleid je hen bij veranderingen in de pensioenuitvoering. Je opereert op het snijvlak van pensioenuitvoering en IT. Onderwerpen die daarbij aan bod zullen komen zijn:

Dataconversie en datakwaliteit in de breedste zin van beleid tot uitvoering tot controle. Verder zal jij de werkwijze bij de pensioenuitvoering optimaliseren doormiddel van het ontwerpen verbeteren van processen. Pakketselectie is hier onderdeel van. Jij adviseert bij de keuze van een nieuw pakket voor pensioenadministratie en/of pensioenuitkeringen. Kortom ben jij een spin in het web tussen pensioenfonds en leverancier bij het inrichten van een nieuw administratiepakket en/of wijziging van de pensioenregeling. Niet alleen de gegevens van deelnemers en hun pensioenaanspraken, maar ook de financiële en actuariële inrichting en de koppeling met andere systemen.

Onze klanten zijn gevestigd in Nederland en het Caribisch gebied. Jij bent de gesprekspartner voor onze klanten. Je combineert je kennis op verschillende vakgebieden met organisatorische en communicatieve vaardigheden. Afhankelijk van de behoefte van de klant vul je je rol in: regie voeren, ondersteunen, inhoudelijk geweten, frisse blik van buiten, extra paar handjes en/of trainen van medewerkers.

 

Wat wij vragen:

 • Een afgeronde HBO of WO-opleiding;
 • Kennis van pensioen en pensioenuitvoering, een afgeronde opleiding als actuarieel rekenaar (of analist) is een pré;
 • Je bent gesprekspartner voor onze klanten en voelt je op elk niveau op je gemak (van administrateur tot directeur);
 • Je bent resultaatgericht, flexibel, dienstverlenend, sociaal vaardig, gezond kritisch en levert kwaliteit;
 • Je werkt graag in een team, maar kunt ook zelfstandig projecten uitvoeren met een hands-on mentaliteit.

 

Wat wij bieden:

 • Salaris, afhankelijk van opleiding en ervaring, maar zeker marktconform;
 • Goede secundaire voorwaarden, waaronder een winstdeling, premievrij pensioen en kortingen op verzekeringen;
 • Vergoeding voor thuiswerken, internet en telefoon;
 • Voldoende ruimte voor ontwikkeling en (branche)opleidingen;
 • Een organisatie vol vertrouwen, flexibele werktijden, werken vanuit huis;
 • Professionele, deskundige en, niet onbelangrijk, leuke en energieke collega’s.

 

Werken bij Montae & Partners

Onze klanten zijn grote pensioenfondsen, werkgevers, ondernemingsraden, ondernemers en topmanagers. Wij zetten net die extra stap voor de klant wanneer dat nodig is. We wachten niet af, maar zijn proactief, no-nonsense en pragmatisch. Zo staan wij bekend en zo werk jij ook graag.

Ruim 180 collega’s werken elke dag aan ons dynamische, groeiende consultancybedrijf. We zijn onderdeel van Söderberg & Partners. Deze Scandinavische onderneming is een voorloper in het ontwikkelen en aanbieden van geavanceerde technologie voor de financiële sector. Hierdoor hebben wij de unieke gelegenheid om onze positie in de Nederlandse en internationale markt verder te versterken en door te ontwikkelen.

 

Word jij onze nieuwe collega?

Zie je Montae & Partners als volgende uitdaging? Reageer dan snel, laat hier je CV en motivatie achter, of mail direct naar Recruitment@montaepartners.nl.

Bij vragen over de functie kun je terecht bij Nathalie Houwaart via telefoonnummer 06 23926613 of nathalie.houwaart@montaepartners.nl

Acquisitie aan de hand van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Vacature

Acties