Medior pensioenconsultant

“Pensioen, dat komt later wel.” Dat is een uitspraak die niet meer klopt. Het is het meest actuele, complexe en in onze ogen interessantste thema van dit decennium. Wil jij een maatschappelijke impact maken op de grote uitdagingen die de veranderingen in het pensioenstelsel met zich meebrengt? Dan biedt Montae & Partners je de mogelijkheid om aan de slag te gaan als pensioenconsultant, lees hier meer!

 

Medior Pensioenconsultant, 32-36u, Rijswijk

 

Montae & Partners is als organisatie groeiend en volop in beweging. Daarom zijn we op zoek naar een medior pensioenconsultant om onze dienstverlening verder uit te bouwen.

 

Wat je gaat doen

Als medior pensioenconsultant adviseer je ondernemingsraden en verantwoordingsorganen maar ook werkgevers en pensioenfondsen van A tot Z over het pensioendossier. Je adviseert en formuleert creatieve oplossingen, je bent hierin flexibel in je rol als adviseur en bent een volwaardige gesprekspartner, zowel op inhoud als op processen.

Je hebt een proactieve instelling en met jouw klantgerichtheid ben jij bereid een extra stap te zetten voor de klant. Je weet wat er speelt in de markt en herkent kansen om de medezeggenschapsorganen in de breedte te adviseren. Je kan goed samenwerken en kan ideeën en inzichten van collega’s vertalen naar oplossingen en deze begrijpelijk toelichten. Je hebt ervaring met advies aan medezeggenschapsorganen, werkgevers en pensioenfondsen.

Samen met je collega’s zorg je voor de juiste advisering in instemmings- en adviestrajecten en adviseer je in de begeleiding in de transitie en implementatie van het pensioenakkoord. Je bent gemotiveerd om nieuwe collega’s mee te nemen in de materie. Dit betekent dat jij makkelijk in de omgang bent, zowel voor jouw collega’s als bij de klanten. Jouw klantenkring is erg divers. We wachten niet af, maar zijn proactief, no-nonsense en pragmatisch. Zo staan wij bekend en zo werk jij ook graag.

 

Wat wij vragen:

 • HBO of WO werk- en denkniveau;
 • Minimaal 5 jaar ervaring binnen de pensioensector;
 • Sterke communicatieve en analytische vaardigheden;
 • Een proactieve houding;
 • Je werkt graag in een team, maar bent ook zelfstandig;
 • Je bent klantgericht en kunt goed luisteren.

 

Wat wij bieden:

 • Salaris, afhankelijk van opleiding en ervaring, maar zeker marktconform;
 • Goede secundaire voorwaarden, waaronder een winstdeling, premievrij pensioen en kortingen op verzekeringen;
 • Vergoeding voor thuiswerken, internet en telefoon;
 • Ruimte voor groei, opleidingen en zelfontwikkeling;
 • Een organisatie vol vertrouwen, flexibele werktijden, werken vanuit huis;
 • Professionele, deskundige en, niet onbelangrijk, leuke en energieke collega’s.

 

Werken bij Montae & Partners

Ruim 180 collega’s werken elke dag aan ons dynamische, groeiende consultancybedrijf. We zijn onderdeel van Söderberg & Partners. Deze Scandinavische onderneming is een voorloper in het ontwikkelen en aanbieden van geavanceerde technologie voor de financiële sector. Hierdoor hebben wij de unieke gelegenheid om onze positie in de Nederlandse en internationale markt verder te versterken en door te ontwikkelen.

 

Word jij onze nieuwe collega?

Zie je Montae & Partners als volgende uitdaging? Reageer dan snel, laat hier je CV en motivatie achter, of mail direct naar Recruitment@montaepartners.nl.

Bij vragen over de functie kun je terecht bij Heleen Vaandrager via 06 25 33 46 50 of heleen.vaandrager@montaepartners.nl ook kun je terecht bij Remon Scheenstra via 06 52 80 69 77 of remon.scheenstra@montaepartners.nl

Acquisitie aan de hand van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

 

Vacature

Acties