Pensioen en/of EB Adviseur

Montae & Partners groeit en daarom zoeken wij voor onze vestiging in Eindhoven een nieuwe collega.

Ben jij een ervaren en commerciële Pensioen en/of EB adviseur met uitstekend gevoel voor de markt en voor wat er speelt bij werkgevers en ondernemingsraden? En zoek je een nieuwe uitdaging bij een energiek en ambitieuze organisatie? Dan is dit jouw baan!

 

Over de functie

Als Pensioen en/of EB consultant Adviseur adviseer je werkgevers en ondernemingsraden over het ontwerpen en uitvoeren van pensioen en EB-regelingen. Je adviseert en formuleert creatieve oplossingen, je bent hierin flexibel in je rol als adviseur aan alle kanten van de overlegtafel.

Verder ben je in staat om vanuit je eigen en nieuwe netwerken, deels, je eigen klantportefeuille op te bouwen. Klanten herkennen jou als hun vertrouwde gesprekspartner, zowel op inhoud als op proces. Je denkt altijd twee stappen verder dan de klant en kan daarmee verrassen door hands on zaken uit handen te nemen, maar ook door inhoudelijke scherpte. Je weet wat je zelf kan en weet ook wanneer je een specialist inschakelt.

Je hebt een proactieve instelling en bent bereid een extra stap te zetten als dat nodig is voor de klant. Je hebt uitstekende voelhorens voor wat er speelt in de markt en herkent kansen voor marktbewerking en acquisitie. Je kan goed samenwerken en kan ideeën en inzichten van collega’s vertalen naar klantoplossingen en deze begrijpelijk toelichten. Je hebt ervaring in het adviesgeven aan zowel werkgevers als pensioenfondsen.

 

Functie eisen

 • Minimaal HBO werk- en denkniveau
 • Afgeronde relevante opleiding
 • In bezit van diploma’s WFT Pensioen en WFT Inkomen
 • Vakinhoudelijke kennis is up-to-date
 • Relevante ervaring als Pensioen en/of EB adviseur
 • Sterke commerciële vaardigheden
 • Sterke analytische, adviserende en communicatieve vaardigheden
 • In staat om complexe materie op een eenvoudige wijze te presenteren
 • Een hands-on mentaliteit
 • Klantgerichte, pro actieve en flexibele houding  

 

Ons aanbod

 • Veel zelfstandigheid om je (veelzijdige) klantenportefeuille in te richten en uit te bouwen.
 • Een informele en open werkomgeving met korte lijnen en veel expertise
 • 32 – 36 urige werkweek
 • Flexibele werktijden
 • Marktconform salaris

 

Standplaats

Eindhoven

 

Werken bij Montae & Partners

Wij zijn een toonaangevend adviseur van pensioenfondsen, werkgevers, ondernemingsraden, ondernemers en topmanagers. En een erkend specialist in adviesdiensten voor werkgevers op het gebied van pensioen, zorg en arbeidsongeschiktheid en internationale arbeidsmobiliteit. In 2020 zijn wij ontstaan uit een fusie tussen Montae, Floreijn en LNBB. Ons bedrijf bestaat uit circa 140 medewerkers verspreid over kantoren in Nederland en het Caribisch gebied.

Montae & Partners is een dynamisch en groeiend bedrijf. Eigengereid en altijd op zoek naar wat het meest passend is voor haar klanten. Wij doen er alles aan om onze klanten optimaal van dienst te zijn. Door de professionele kennis en aanpak geven wij de opdrachtgever vaak een ‘extra advies’ mee. Van de medewerkers verwachten we ook dat ze die instelling hebben.

Montae & Partners kenmerkt zich door een omgeving waarin plezier in het werk heel belangrijk is. We bieden je een leuke afwisselende baan met veel verantwoordelijkheden en bijbehorende bevoegdheden. Vanzelfsprekend horen daar een goed salaris en prima secundaire arbeidsvoorwaarden bij.

 

Denk je dat je bij Montae & Partners past? Stuur ons dan jouw motivatiebrief en CV (via de knop Solliciteren). Voor meer informatie telefonisch kun je contact opnemen met de afdeling HR via telefoonnummer 070 - 304 29 00, of via hr@montaepartners.nl

 

Acquisitie aan de hand van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

 

Vacature

Vacaturekenmerken

Type functie