(Pensioen) Jurist

Montae & Partners is als organisatie groeiend en volop in beweging. Daarom zijn we op zoek naar een (Pensioen) jurist om onze dienstverlening verder uit te bouwen. We zoeken een junior, medior of senior jurist die onze klanten kan adviseren.

 

(Pensioen) Jurist, 32-36 uur, Rijswijk

 

Over de functie
Als (Pensioen) jurist werk je zelfstandig aan diverse vraagstukken vanuit de business. Je formuleert oplossingen waarbij je gebruik maakt van je uitgebreide vaktechnische expertise. Je bent iemand die verder kijkt dan zijn/haar eigen vakgebied. Je kijkt over de verschillende disciplines heen en bent een echte bruggenbouwer. Je schakelt graag met andere collega’s wanneer hun expertise nodig is voor de klantvraag. Als pensioenjurist heb je er plezier in om collega’s vakinhoudelijk te adviseren en te coachen. Door het geven van klantpresentaties, publicaties in vaktijdschriften en/of blogs draag je bij aan het vergroten van de naamsbekendheid van Montae & Partners.

Je hebt een proactieve instelling en bent bereid om een extra stap te zetten als dat nodig is voor de klant. Je hebt uitstekende voelhorens voor wat er speelt in de markt en herkent kansen voor markbewerking en acquisite. Je initieert commerciële activiteiten en voert deze ook uit. Je kunt goed samenwerken en kan ideeën en inzichten van collega’s vertalen naar klantoplossingen en deze begrijpelijk toelichten.

Wat wij vragen:

 • Afgeronde HBO of WO-opleiding, bij voorkeur Nederlands Recht;
 • Vakinhoudelijk kennis is up to date;
  • Prima analytische, adviserende en communicatieve vaardigheden;
  • In staat om complexe materie op een eenvoudige wijze te presenteren;
  • Een hands-on mentaliteit;
  • Klantgerichte, pro actieve en flexibele houding.

  Het is een pré als affiniteit hebt met pensioen, de CPL-opleiding hebt afgerond of deze eventueel wil halen of ervaring hebt met vraagstukken rondom het pensioenakkoord. En zelf specifieke kennis meebrengt, bijvoorbeeld ten aanzien van het arbeidsrecht, ondernemingsrecht of sustainable finance (ESG) wetgeving zoals de SFDR, of een consultancy achtergrond hebt.

   

  Wat wij bieden:

  • Salaris, afhankelijk van opleiding en ervaring, maar zeker marktconform;
  • Veelzijdige klantenportefeuille die een grote diversiteit aan pensioen juridische vraagstukken met zich meebrengt;
  • Zelfstandige functie in groeiende organisatie waardoor er veel ruimte is voor eigen initiatief;
  • Een moderne, informele organisatie met korte lijnen en flexibele werktijden;
  • Professionele en deskundige collega’s.

   

  Werken bij Montae & Partners

  Onze klanten zijn grote pensioenfondsen, werkgevers, ondernemingsraden, ondernemers en topmanagers. Wij zetten net die extra stap voor de klant wanneer dat nodig is. We wachten niet af, maar zijn proactief, no-nonsense en pragmatisch. Zo staan wij bekend en zo werk jij ook graag.

  Ruim 180 collega’s werken elke dag aan ons dynamische, groeiende consultancybedrijf. We zijn onderdeel van Söderberg & Partners. Deze Scandinavische onderneming is een voorloper in het ontwikkelen en aanbieden van geavanceerde technologie voor de financiële sector. Hierdoor hebben wij de unieke gelegenheid om onze positie in de Nederlandse en internationale markt verder te versterken en door te ontwikkelen.

   

  Word jij onze nieuwe collega?
  Denk je dat je bij Montae & Partners past? Reageer dan via de knop solliciteren en laat daar je motivatiebrief en CV voor ons achter. Voor meer informatie over het sollicitatieproces kun je contact opnemen met de afdeling Recruitment via telefoonnummer 070 - 304 29 00 of via recruitment@montaepartners.nl. Voor meer informatie over de vacature kun je contact opnemen met Nathalie Houwaart via telefoonnummer 06-23926613 of via nathalie.houwaart@montaepartners.nl. 

   

  Acquisitie aan de hand van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

  Vacature

  Acties