Pensioenjurist

Montae & Partners groeit!

Ben jij een ervaren pensioenjurist met uitstekende kennis van pensioenrecht? Zoek je een nieuwe uitdaging bij een professionele allround employee benefit organisatie met 130 werknemers verspreid over kantoren in Rijswijk, Gouda, Utrecht, Eindhoven en het Caribisch gebied? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Over de functie

Als ervaren pensioenjurist werk je zelfstandig aan diverse vraagstukken vanuit de business. Je formuleert oplossingen waarbij je gebruik maakt van je uitgebreide vaktechnische expertise. Je bent iemand die verder kijkt dan sec zijn/haar eigen vakgebied. Je kijkt over de verschillende disciplines heen en bent een echte bruggenbouwer. Als pensioenjurist heb je er plezier in om collega’s vakinhoudelijk te adviseren en te coachen. Door het geven van klantpresentaties en/of publicaties in vaktijdschriften draag je bij aan het vergroten van de naamsbekendheid van Montae & Partners.

Je hebt een proactieve instelling en bent bereid om een extra stap te zetten als dat nodig is voor de klant. Je hebt uitstekende voelhorens voor wat er speelt in de markt en herkent kansen voor marktbewerking en acquisitie. Je initieert commerciële activiteiten en voert deze ook uit. Je kunt goed samenwerken en kan ideeën en inzichten van collega’s vertalen naar klantoplossingen en deze begrijpelijk toelichten.

Functie eisen

 • Afgeronde WO-opleiding, bij voorkeur Nederlands Recht
 • Vakinhoudelijk kennis is up to date
 • Bij voorkeur ook relevante kennis van aanverwante rechtsgebieden zoals arbeidsrecht en ondernemingsrecht
 • Minimaal 5-7 jaar relevante ervaring als Pensioenjurist
 • Aantoonbare commerciële ervaring
 • Sterk analytische, adviserende en communicatieve vaardigheden
 • In staat om complexe materie op een eenvoudige wijze te presenteren
 • Een hands-on mentaliteit
 • Klantgerichte, pro actieve en flexibele houding.

Het aanbod

 • Veelzijdige klantenportefeuille die een grote diversiteit aan pensioen juridische vraagstukken met zich meebrengt.
 • Zelfstandige functie in groeiende organisatie waardoor er veel ruimte is voor eigen initiatief.
 • Een moderne, informele organisatie met korte lijnen en flexibele werktijden
 • Professionele en deskundige collega’s 

Standplaats

Rijswijk


Werken bij Montae & Partners

Montae & Partners is een dynamisch en groeiend bedrijf. Eigengereid en altijd op zoek naar wat het meest passend is voor haar klanten. Wij doen er alles aan om onze klanten optimaal van dienst te zijn. Door de professionele kennis en aanpak geven wij de opdrachtgever vaak een ‘extra advies’ mee. Van de medewerkers verwachten we ook dat ze die instelling hebben.

Montae & Partners zoekt voor haar vacatures mensen met passie voor ons vakgebied. Mensen die bereid zijn om steeds te leren en hun horizon te verbreden. Medewerkers die niet alleen binnen hun eigen team werken, maar ook in projectgroepen samen met collega’s van andere disciplines. Mensen die altijd hun uiterste best doen om samen of alleen de klant tevreden te stellen.

Montae & Partners kenmerkt zich door een omgeving waarin plezier in het werk heel belangrijk is. Montae & Partners biedt je een leuke afwisselende baan met veel verantwoordelijkheden en bijbehorende bevoegdheden. Vanzelfsprekend horen daar een goed salaris en prima secundaire arbeidsvoorwaarden bij.

 

Denk je dat je bij Montae & Partners past? Dien dan je motivatiebrief en CV in via de knop Solliciteren onder acties. Voor meer informatie telefonisch kun je contact opnemen met de afdeling HR via telefoonnummer 070 - 304 29 00.

 

Acquisitie aan de hand van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Vacature

Vacaturekenmerken

Type functie