(Senior) Consultant Reward

Ben jij een ambitieuze en ervaren consultant die impact wil maken? Weet je alles van  arbeidsvoorwaarden en wil je vrijheid om te ondernemen, jezelf te ontwikkelen en uit te dagen? In deze uitdagende rol kan je aan het werk in de volle breedte van jouw vakgebied en over alle sectoren heen. We zoeken een ondernemende consultant die mee wil helpen om onze groeiplannen te verwezenlijken in een platte organisatie. Enthousiast geworden?
Lees dan verder, want dan zijn we op zoek naar jou!

Als (Senior) Consultant Reward heb je veel verantwoordelijkheid in een veelzijdige functie. Je werkt aan het uitbreiden van onze dienstverlening en hebt alle ruimte voor het bedenken en uitvoeren van ideeën en concepten. Hiernaast adviseer je klanten over het ontwerpen of aanpassen van hun arbeidsvoorwaarden in lijn met de strategie van hun organisatie. “Arbeidsvoorwaarden” bevat in dit kader het hele gebied van compensation, benefits, pensioen en international mobility.

Onze klanten herkennen jou als hun vertrouwde gesprekspartner, zowel op inhoud als op proces. Je denkt twee stappen verder dan de klant en kan daarmee verrassen door zaken uit handen te nemen, maar ook door inhoudelijke scherpte. Je bent ondernemend en zit altijd vol ideeën. Je bent in staat om snel verbanden te leggen en zonder de details uit het oog te verliezen. Hierbij vertaal je ideeën en inzichten van nationale en internationale klanten naar klantoplossingen. Je werkt zelfstandig maar kunt ook goed samenwerken. Dit doe je op projectbasis in korte en langlopende trajecten.

Wij zoeken iemand die ervaring heeft in:

 • Het ontwikkelen en implementeren van beloningsstrategieën en/of
 • Harmoniseren, moderniseren of flexibiliseren van arbeidsvoorwaarden en/of
 • Aanpassen van een pensioenregeling aan nieuwe wetgeving en/of
 • Het efficiënt managen van verzekerbare arbeidsvoorwaarden voor met name internationaal opererende ondernemingen.

Wat wij vragen:

 • Minstens 5 tot 10 jaar ervaring op het vakgebied arbeidsvoorwaarden
 • Een ondernemende instelling waarbij je niet altijd het gebaande pad kiest
 • Ambitieus in het nastreven van performance en kwaliteit
 • Een goed gevoel voor cijfers, analytisch en nauwkeurig in je werkzaamheden
 • Een plus is als je kennis van en ervaring met functie waarderingssystemen hebt.

Wat wij bieden:

 • De kans om mee te bouwen aan een groeiende succesvolle organisatie met volop ruimte om eigen ideeën tot ontwikkeling te brengen
 • De gelegenheid om jezelf verbreden en ontwikkelen in een dynamische omgeving
 • Een informele, open werkomgeving met korte lijnen en direct resultaat
 • Salaris, afhankelijk van opleiding en ervaring, maar zeker marktconform
 • Flexibele thuiswerkmogelijkheid met relevante vergoedingen

Standplaats
Onze kantoren zijn gevestigd in Rijswijk en Gouda (Zuid-Holland). Thuiswerken is bij ons ook mogelijk.

Werken bij Montae & Partners
We zijn een toonaangevend adviesbureau voor pensioenfondsen, werkgevers, ondernemingsraden, ondernemers en topmanagers. En een erkend specialist in adviesdiensten voor werkgevers op het gebied van pensioen, zorg en arbeidsongeschiktheid en internationale arbeidsmobiliteit. Ons bedrijf bestaat uit circa 140 medewerkers verspreid over kantoren in Nederland en het Caribisch gebied.

Montae & Partners is een dynamisch en groeiend bedrijf en onderdeel van Söderberg & Partners. Deze Scandinavische onderneming is een voorloper in het ontwikkelen en aanbieden van geavanceerde technologie voor de financiële sector. Met hulp van Söderberg & Partners hebben wij de unieke gelegenheid om onze positie in de Nederlandse en internationale markt verder te versterken en door te ontwikkelen.

Je komt bij Montae & Partners te werken in een omgeving waarin plezier in het werk heel belangrijk is. We bieden je een leuke afwisselende baan met veel verantwoordelijkheden en bijbehorende bevoegdheden. Vanzelfsprekend horen daar een goed salaris en prima secundaire arbeidsvoorwaarden bij.

Word jij onze nieuwe collega?

 

Zie je Montae & Partners als volgende uitdaging? Reageer dan snel, laat hier je CV en motivatie achter, of mail direct naar recruitment@montaepartners.nl.

Bij vragen over de functie kun je terecht bij Harm Jan Lindaart via telefoonnummer 06-21379499 of harm.jan.lindaart@montaepartners.nl

 

Acquisitie aan de hand van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Vacature

Acties