Senior Consultant Zorg & Inkomen

Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging bij een professionele allround employee benefit organisatie met 140 werknemers verspreid over kantoren in Rijswijk, Gouda, Amersfoort, Eindhoven en het Caribisch gebied? Dan is dit jouw baan!

Over de functie
Wij willen de verwachting van onze klanten keer op keer overtreffen met onze dienstverlening en FinTech oplossingen. Herken jij jezelf in een professional die altijd zijn afspraken nakomt, klanten nooit lang laat wachten en energie krijgt om nieuwe klanten te werven? Ben je daarnaast deskundig, hard werkend en flexibel, maar ook praktisch, enthousiast en toegewijd. Dan zijn wij op zoek naar jou!

Als Senior Consultant ben je het gezicht voor de klant en verantwoordelijk voor het verder uitbreiden van je portefeuille met groot zakelijke relaties op het vakgebied Zorg & Inkomen. Je hebt op dit vakgebied zowel kennis van de Nederlandse als Internationale markt (Expats verzekeringen). Daarnaast speel je een belangrijke rol in het meedenken en ontwikkelen van nieuwe proposities die inspelen op de snel veranderende ontwikkelingen. Je bent het aanspreekpunt voor de klant en samen met de klantgerichte mid- en backoffice verantwoordelijk voor een goede en adequate afhandeling van de wensen en vragen van de klant.

Je maakt onderdeel uit van een dynamisch en hecht team. Gezamenlijk ben je verantwoordelijk voor het optimaal acquireren, adviseren en beheren van klanten. Onze mensen begrijpen waar het de klant om gaat en kennen de markt. Dit ziet de klant terug in onze aanpak en in jouw advies.

Wat wij vragen:
Je hebt passie voor het vakgebied Zorg & Inkomen. Je bent gemakkelijk en prettig in de omgang. Je weet jouw advies op een eenvoudige, maar professionele manier te vertalen zodat het voor de klant begrijpelijk is. Je bent proactief en toont initiatief. Je hebt een netwerk, een commerciële instelling en je bent in staat creatieve oplossingen voor je (potentiële) klanten te bedenken. Samenwerking in teamverband gaat je goed af.

 • Ruime ervaring op gebied van advisering Zorg & Inkomen
 • Commerciële drive
 • Affiniteit met Expats verzekeringen
 • Affiniteit met het uitbreiden van verdere dienstverlening van Montae & Partners
 • Affiniteit met Duurzame Inzetbaarheid
 • HBO werk- en denkniveau
 • (PE) WFT Inkomen, Basis en schade Zakelijk of WFT Zorg
 • Kwaliteitsgericht
 • Kennis gedreven
 • Resultaatgericht

Wat bieden wij:

 • Meebouwen aan een groeiende organisatie op het gebied van Zorg & Inkomen, Casemanagement, Pensioen en Totaal Rewards.
 • Een informele, open werkomgeving met korte lijnen (geen hiërarchie)
 • Een volwaardige baan van maximaal 36 uur per week
 • Salaris, afhankelijk van opleiding en ervaring, maar zeker marktconform
 • Voldoende ruimte voor ontwikkeling
 • Professionele en deskundige collega’s die teamspirit belangrijk vinden

Standplaats
Gouda (Zuid-Holland)

Werken bij Montae & Partners
We zijn een toonaangevend adviesbureau voor pensioenfondsen, werkgevers, ondernemingsraden, ondernemers en topmanagers. En een erkend specialist in adviesdiensten voor werkgevers op het gebied van pensioen, zorg en arbeidsongeschiktheid en internationale arbeidsmobiliteit. Ons bedrijf bestaat uit circa 140 medewerkers verspreid over kantoren in Nederland en het Caribisch gebied.

Montae & Partners is een dynamisch en groeiend bedrijf en onderdeel van Söderberg & Partners. Deze Scandinavische onderneming is een voorloper in het ontwikkelen en aanbieden van geavanceerde technologie voor de financiële sector. Met hulp van Söderberg & Partners hebben wij de unieke gelegenheid om onze positie in de Nederlandse en internationale markt verder te versterken en door te ontwikkelen.

Je komt bij Montae & Partners te werken in een omgeving waarin plezier in het werk heel belangrijk is. We bieden je een leuke afwisselende baan met veel verantwoordelijkheden en bijbehorende bevoegdheden. Vanzelfsprekend horen daar een goed salaris en prima secundaire arbeidsvoorwaarden bij.

Word jij onze nieuwe collega?
Denk je dat je bij Montae & Partners past? Reageer dan via de knop solliciteren en laat daar je motivatiebrief en CV voor ons achter. Voor meer informatie  kun je contact opnemen met de leidinggevende van de afdeling: Daan Pas via telefoonnummer 06-48798488.

 

 

Acquisitie aan de hand van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Vacature

Vacaturekenmerken

Type functie

Acties