Senior Marketing Manager

Versterk onze Positie als toonaangevende Arbeidsvoorwaardenadviseur en bouw mee aan onze marktimpact.

Ben je een ervaren professional in marketing en business development, op zoek naar een rol met substantiële impact? Wij zoeken een collega die niet alleen onze zichtbaarheid in de grootzakelijke markt vergroot, maar ook onze reputatie als toonaangevende autoriteit in het domein van arbeidsvoorwaarden versterkt.

 

Senior Marketing Manager, 32-36u, Rijswijk

 

Montae & Partners is een erkend specialist in de pensioensector, die al een breed spectrum aan arbeidsvoorwaardenadvies biedt. Nu is het moment om de markt te laten zien wie we werkelijk zijn: Een veelzijdig arbeidsvoorwaardenkantoor met pensioenadvies als een van onze sterke pijlers. Montae & Partners is als organisatie groeiend en volop in beweging.

 

Wat je gaat doen

In de rol van Senior Marketing Manager word je onderdeel van een dynamische omgeving. Montae & Partners herpositioneert zich strategisch als een allround arbeidsvoorwaardenkantoor. Het is essentieel dat we onze brand awareness in de grootzakelijke markt verhogen. Samen met de directeur business development en het marketingteam werk je aan deze frisse positionering. Je werkt nauw samen met collega’s uit diverse afdelingen en disciplines, waarbij je zelfstandigheid en pro-activiteit toont in je werk.

Je functie is divers: je denkt mee op tactisch/strategisch niveau en bent actief in de uitvoering. Je speelt een rol in de strategische herpositionering, ontwikkelt plannen en voert deze uit om M&P krachtig in de markt te zetten. Flexibiliteit is een must, net als het vermogen om continu tussen verschillende taken te schakelen.

Onze klanten zijn grote pensioenfondsen, werkgevers, ondernemingsraden, ondernemers en topmanagers. We gaan altijd een stap verder voor onze klanten. We zijn proactief, no-nonsense en pragmatisch - dat is onze reputatie en zo werk jij ook graag.

 

Wat wij vragen:

 • Relevante afgeronde HBO of WO opleiding;
 • Meerdere jaren ervaring op het gebied van marketing en/of business developement;
 • Een no-nonsense houding met een hands-on mentaliteit;
 • Ervaring in de zakelijke dienstverlening / consultancy branche;
 • Affiniteit met het onderwerp arbeidsvoorwaarden in brede zin.

 

Wat wij bieden:

 • Salaris, afhankelijk van opleiding en ervaring, maar zeker marktconform;
 • Uitstekende secundaire voorwaarden, waaronder een winstdeling, premievrij pensioen en kortingen op verzekeringen;
 • Vergoeding voor thuiswerken, internet en telefoon;
 • Ruimte voor groei, opleidingen en zelfontwikkeling;
 • Een organisatie vol vertrouwen, korte lijnen, flexibele werktijden, werken vanuit huis;
 • Professionele, deskundige en, niet onbelangrijk, leuke en energieke collega’s.

 

Werken bij Montae & Partners

Ruim 180 collega’s werken elke dag aan ons dynamische, groeiende, full service, pensioen consultancybedrijf. We zijn onderdeel van Söderberg & Partners. Deze Scandinavische onderneming is een voorloper in het ontwikkelen en aanbieden van geavanceerde technologie voor de financiële sector. Hierdoor hebben wij de unieke gelegenheid om onze positie in de Nederlandse en internationale markt verder te versterken en door te ontwikkelen.

 

Word jij onze nieuwe collega?

Zie je Montae & Partners als volgende uitdaging en ben jij de strategische denker met de drive om onze dienstverlening op de kaart te zetten en hands-on bij te dragen aan onze groei?

Reageer dan snel, laat hier je CV en motivatie achter, of mail direct naar Recruitment@montaepartners.nl.

Bij vragen over de functie kun je terecht bij Theo Stam via telefoonnummer 06 43 78 29 62 of theo.stam@montaepartners.nl

Acquisitie aan de hand van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

 

Vacature

Acties