Senior Pensioenadviseur

Montae & Partners groeit!
Ben jij een ervaren pensioenadviseur met uitstekend gevoel voor wat er speelt bij pensioenfondsen en werkgevers? Ben je op je gemak in een bestuurs- of directiekamer? En zoek je een nieuwe uitdaging bij een energieke en ambitieuze organisatie? Dan is dit jouw baan.

                                                                                     Senior Pensioenadviseur
                                                                                     met gevoel voor de omgeving van pensioenfondsen

                                                                                     (en ervaring in de directiekamer van werkgevers)

Over de functie
Als ervaren pensioenadviseur adviseer je pensioenfondsen en/of werkgevers over allerlei onderwerpen rond collectief pensioen. Dit kan gaan over het ontwerp van pensioenregelingen, uitvoering, governance of strategische veranderingen. Dit kan ook gaan  over de transitie van pensioenregelingen (bijvoorbeeld naar het nieuwe pensioenstelsel, toekomst pensioenfonds of evaluatie van bestuursmodellen), maar ook over de ‘going concern’ situatie bij een pensioenfonds. Je adviseert en formuleert creatieve oplossingen, je bent hierin flexibel in je rol als adviseur aan alle kanten van de overlegtafel. Het maakt jou niet uit of je dit doet als consultancy-opdracht of in de rol van vaste bestuursadviseur.

Klanten herkennen jou als hun vertrouwde gesprekspartner, zowel op inhoud als op proces. Je denkt altijd twee stappen verder dan de klant en kan daarmee verrassen door  zaken uit handen te nemen, maar ook door inhoudelijke scherpte. Je weet wat je zelf kan en weet ook wanneer je een specialist inschakelt.

Je hebt een proactieve instelling en bent bereid een extra stap te zetten als dat nodig is voor de klant. Je hebt uitstekende voelhorens voor wat er speelt in de markt en herkent kansen voor marktbewerking en acquisitie. Je kan goed samenwerken en kan ideeën en inzichten van collega’s vertalen naar klantoplossingen en deze begrijpelijk toelichten. Je hebt ervaring met advies zowel aan pensioenfondsen als werkgevers.

Functie eisen

 • WO werk- en denkniveau
 • Sterke analytische, adviserende en communicatieve vaardigheden
 • In staat om complexe materie op een eenvoudige wijze te presenteren
 • Een hands-on mentaliteit
 • Klantgerichte, proactieve en flexibele houding
 • Bezit van diploma’s WFT Pensioenadviseur is een pré

Ons aanbod

 • Veel vrijheid om op je eigen manier te ondernemen en bij te dragen aan gezamenlijk succes van Montae & Partners.
 • Veel zelfstandigheid om je (veelzijdige) klantenportefeuille in te richten en uit te bouwen.
 • Een informele en open werkomgeving met korte lijnen en veel expertise.
 • Flexibele werktijden.
 • Marktconform salaris.


Werken bij Montae & Partners
Wij zijn een toonaangevend adviseur van pensioenfondsen, werkgevers, ondernemingsraden, ondernemers en topmanagers. En een erkend specialist in adviesdiensten voor werkgevers op het gebied van pensioen, zorg en arbeidsongeschiktheid en internationale arbeidsmobiliteit. In 2020 zijn wij ontstaan uit een fusie tussen Montae, Floreijn en LNBB. Ons bedrijf bestaat uit circa 140 medewerkers verspreid over kantoren in Nederland en het Caribisch gebied.

Montae & Partners is een dynamisch en groeiend bedrijf. Eigengereid en altijd op zoek naar wat het meest passend is voor haar klanten. Wij doen er alles aan om onze klanten optimaal van dienst te zijn. Door de professionele kennis en aanpak geven wij de opdrachtgever vaak een ‘extra advies’ mee. Van de medewerkers verwachten we ook dat ze die instelling hebben.

Montae & Partners kenmerkt zich door een omgeving waarin plezier in het werk heel belangrijk is. We bieden je een leuke afwisselende baan met veel verantwoordelijkheden en bijbehorende bevoegdheden. Vanzelfsprekend horen daar een goed salaris en prima secundaire arbeidsvoorwaarden bij.

Ons kantoor is gevestigd in Rijswijk (Zuid-Holland). Maar wij wisten ook vóór Corona al dat een combinatie van kantoor en thuiswerken de efficiëntie en je werkplezier verhoogt. Thuiswerken is bij ons daarom vanzelfsprekend.

Denk je dat je bij Montae & Partners past? Stuur ons dan jouw motivatiebrief en CV.
Voor meer informatie telefonisch kun je contact opnemen met de afdeling HR via telefoonnummer 070 - 304 29 00, of via hr@montaepartners.nl.

 

Vacature

Vacaturekenmerken

Type functie

Acties