Senior Strategie & Organisatie Adviseur

Montae & Partners groeit!
Ben jij een ervaren adviseur met uitstekend gevoel voor wat er speelt bij pensioenfondsen en hun omgeving? Ben je op je gemak in de bestuurskamer? En zoek je een nieuwe uitdaging bij een energiek en ambitieuze consultancy organisatie? Dan is dit jouw baan.

Senior strategie & organisatie adviseur
met gevoel voor besturen van pensioenfondsen (m/v)
(32-36 uur per week)


Over de functie
Als ervaren strategie- en organisatieadviseur sta je pensioenfondsen bij met vraagstukken over hun strategie, Governance en organisatie. Denk bijvoorbeeld aan het adviseren over de groei strategie van een BPF, of het herijken van bestuursmodel van een groot OPF, of een andere inrichting van het bestuursbureau. Je adviseert en formuleert creatieve oplossingen, je bent hierin flexibel in je rol als adviseur en kent de wereld van pensioenfondsen en hun belanghebbenden op je duim.
Klanten herkennen jou als hun vertrouwde gesprekspartner, zowel op inhoud als op proces. Je denkt altijd twee stappen verder dan de klant en kan daarmee verrassen door hands on zaken uit handen te nemen, maar ook door inhoudelijke scherpte. Je weet wat je zelf kan en weet ook wanneer je een specialist inschakelt.

Je hebt een proactieve instelling en bent bereid een extra stap te zetten als dat nodig is voor de klant. Je hebt uitstekende voelhorens voor wat er speelt in de markt en herkent kansen voor marktbewerking en acquisitie. Je kan goed samenwerken en kan ideeën en inzichten van collega’s vertalen naar klantoplossingen en deze begrijpelijk toelichten. Je hebt ervaring met advies zowel aan werkgevers als pensioenfondsen.

Functie eisen

 • Minimaal WO werk- en denkniveau
 • Ervaring als strategie en/of organisatie adviseur
 • Sterke commerciële vaardigheden
 • Sterke analytische, adviserende  en communicatieve vaardigheden
 • In staat om complexe materie op een eenvoudige wijze te presenteren
 • Een hands-on mentaliteit
 • Klantgerichte, pro actieve en flexibele houding  

Ons aanbod

 • Veel vrijheid om op je eigen manier te ondernemen en bij te dragen aan gezamenlijk succes van Montae & Partners.
 • Veel zelfstandigheid om je (veelzijdige) klantenportefeuille in te richten en uit te bouwen.
 • Een informele en open werkomgeving met korte lijnen en veel expertise.
 • Flexibele werktijden.
 • Marktconform salaris.

Standplaats
Rijswijk (Zuid-Holland)

Werken bij Montae & Partners
Wij zijn een toonaangevend adviseur van pensioenfondsen, werkgevers, ondernemingsraden, ondernemers en topmanagers. En een erkend specialist in adviesdiensten voor werkgevers op het gebied van pensioen, zorg en arbeidsongeschiktheid en internationale arbeidsmobiliteit. In 2020 zijn wij ontstaan uit een fusie tussen Montae, Floreijn en LNBB. Ons bedrijf bestaat uit circa 140 medewerkers verspreid over kantoren in Nederland en het Caribisch gebied.
Montae & Partners is een dynamisch en groeiend bedrijf. Eigengereid en altijd op zoek naar wat het meest passend is voor haar klanten. Wij doen er alles aan om onze klanten optimaal van dienst te zijn. Door de professionele kennis en aanpak geven wij de opdrachtgever vaak een ‘extra advies’ mee. Van de medewerkers verwachten we ook dat ze die instelling hebben.

Montae & Partners kenmerkt zich door een omgeving waarin plezier in het werk heel belangrijk is. We bieden je een leuke afwisselende baan met veel verantwoordelijkheden en bijbehorende bevoegdheden. Vanzelfsprekend horen daar een goed salaris en prima secundaire arbeidsvoorwaarden bij.

Denk je dat je bij Montae & Partners past? Stuur ons dan jouw motivatiebrief en CV (via de knop Solliciteren). Voor meer informatie kun je contact opnemen met Sander Baars (telefoonnummer 06-15519244) of met de afdeling HR via telefoonnummer 070 - 304 29 00, of via hr@montaepartners.nl

Acquisitie aan de hand van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

 

Vacature

Vacaturekenmerken

Type functie

Acties