Teammanager Riskmanagement

 

“Pensioen, dat komt later wel.” Dat is een uitspraak die niet meer klopt. Het is het meest actuele, complexe en in onze ogen interessantste thema van dit decennium. Wil jij een maatschappelijke impact hebben op de grote uitdagingen die de pensioentransitie met zich meebrengt? Dan biedt Montae & Partners je de mogelijkheid om aan de slag te gaan als Teammanager, lees hier meer!

 

Teammanager Risicomanagement, Uitbesteding, IT en Informatiebeveiliging, 32-36u, Rijswijk

 

Montae & Partners is een consultancybedrijf binnen collectieve pensioenen en arbeidsvoorwaarden. De gehele pensioenmarkt staat voor grote veranderingen. Montae & Partners is groeiend en volop in beweging. Zo ook de interne organisatie, met een blik op de toekomst is een ervaren (meewerkende) Teammanager essentieel.

 

Wat ga je doen?

Als Teammanager geef je leiding aan het team Risicomanagement, Uitbesteding, IT en Transitiemanagement. Dit team ondersteunt en adviseert klanten bij vraagstukken in de gehele risicomanagementcyclus, van strategie en risicobereidheid tot implementatie, rapportage en monitoring. We doen dit op advies- en doorlopende basis, voor pensioenfondsen en verzekeraars. Van het invullen van sleutelfunctieposities tot het uitvoeren van een Eigen Risico beoordeling en van het vaststellen van risicobereidheid tot de 1e lijn risicomanagement activiteiten. Operationele risico’s, waaronder de IT-risico, privacy risico’s en aanverwante risico’s als datakwaliteit en informatiebeveiliging, zijn specifieke risico’s binnen het integrale risicomanagement raamwerk, die in de wereld van digitalisering en met het aankomende nieuwe pensioenstelsel steeds belangrijker worden. De Wet Toekomst Pensioen staat de aankomende jaren overal centraal.

Het team is een snel groeiend team. Allen zijn gedreven en werken met passie voor onze opdrachtgevers. Dit is een multidisciplinair team met een uiteenlopende professionele achtergronden, denk aan: risicomanagers, IT adviseurs en privacy juristen.

Kortgezegd ben je als Teammanager verantwoordelijk voor tevreden klanten en tevreden collega’s. Natuurlijk ook voor het opstellen en realiseren van businessplan van dit team. Voor de projecten binnen jouw team draag je zorg voor een gezonde financiële huishouding en het realiseren van de doelstellingen. Door je collega professionals vertrouwen te geven, ruimte te bieden, in hun kracht te zetten en te houden, faciliteer je het succes van het team. Dat is vaak balanceren tussen de verschillende disciplines, klanten, projecten, prioriteiten en je eigen werkzaamheden als senior consultant.

Dat biedt uitdagingen en enorme afwisseling. Voor onze klanten zetten we nét die extra stap wanneer dat nodig is. We wachten niet af, maar zijn proactief, no-nonsense en (verantwoord) pragmatisch. Zo staan wij bekend en zo werk jij ook graag.

 

Wat wij vragen:

 • Afgeronde HBO of WO-opleiding;
 • Ervaring in leidinggeven aan professionals;
 • Ervaring als consultant of adviseur binnen de pensioensector;
 • Kennis van, of ervaring met niet-financieel risicomanagement;
 • De ambitie om een impact te maken op miljoenen mensen, middels de pensioentransitie.

 

Wat wij bieden:

 • Salaris, marktconform binnen de consultancy;
 • Passende secundaire arbeidsvoorwaarden;
 • Vergoeding voor thuiswerken, internet en telefoon;
 • Brede opleidingsmogelijkheden;
 • Een organisatie vol vertrouwen, flexibele werktijden, werken vanuit huis;
 • Professionele, deskundige en, niet onbelangrijk, leuke en energieke collega’s.

 

Werken bij Montae & Partners

Onze klanten zijn grote pensioenfondsen, werkgevers, ondernemingsraden, ondernemers en topmanagers. Wij zetten net die extra stap voor de klant wanneer dat nodig is. We wachten niet af, maar zijn proactief, no-nonsense en pragmatisch. Zo staan wij bekend en zo werk jij ook graag.

Ruim 180 collega’s werken elke dag aan ons dynamische, groeiende consultancybedrijf. We zijn onderdeel van Söderberg & Partners. Deze Scandinavische onderneming is een voorloper in het ontwikkelen en aanbieden van geavanceerde technologie voor de financiële sector. Hierdoor hebben wij de unieke gelegenheid om onze positie in de Nederlandse en internationale markt verder te versterken en door te ontwikkelen.

 

Word jij onze nieuwe collega?
Zie je Montae & Partners als volgende uitdaging? Reageer dan snel, laat hier je CV en motivatie achter, bij vragen over de procedure kan je mailen naar Recruitment@montaepartners.nl.

Bij vragen over de functie kun je terecht bij Nathalie Houwaart via telefoonnummer +31 (0)6 23 92 66 13 of Nathalie.Houwaart@montaepartners.nl

 

Vacature

Acties