Teammanager Strategie & Expertise

“Pensioen, dat komt later wel.” Dat is een uitspraak die niet meer klopt. Het is het meest actuele, complexe en in onze ogen interessantste thema van dit decennium. Wil jij een maatschappelijke impact hebben op de grote uitdagingen die de pensioentransitie met zich meebrengt? Dan biedt Montae & Partners je de mogelijkheid om aan de slag te gaan als Teammanager, lees hier meer!

 

Teammanager Strategie & Expertise, 32-36u, Rijswijk

 

Montae & Partners is een consultancybedrijf binnen collectieve pensioenen en arbeidsvoorwaarden. De gehele pensioenmarkt staat voor grote veranderingen. Montae & Partners is groeiend en volop in beweging. Zo ook de interne organisatie, met een blik op de toekomst is een ervaren (meewerkende) Teammanager essentieel.

 

Wat je gaat doen

Als Teammanager geef je leiding aan het team Strategie & Expertise. Als transitie expert adviseren en begeleiden we al 25 jaar verandertrajecten op het gebied van pensioen en arbeidsvoorwaarden, momenteel lopen er tientallen verandertrajecten voor pensioenfondsen, werkgevers en sociale partners. De Wet Toekomst Pensioenen staat de aankomende jaren overal centraal.

Het team bestaat uit ongeveer 15 consultants. Allen zijn gedreven en zetten ziel en zaligheid in voor onze opdrachtgevers. Dit is een multidisciplinair team met een uiteenlopende professionele achtergronden, denk aan: juristen, actuarissen, governance en change consultants.

Kortgezegd ben je als Teammanager verantwoordelijk voor tevreden klanten en tevreden collega’s. Natuurlijk ook voor het opstellen en realiseren van het businessplan van dit team. Voor de projecten binnen jouw team draag je zorg voor een gezonde financiële huishouding en het realiseren van de doelstellingen. Door je collega professionals vertrouwen te geven, ruimte te bieden, in hen kracht te zetten en te houden, faciliteer je het succes van het team.

Voor onze klanten zetten we nét die extra stap wanneer dat nodig is. We wachten niet af, maar zijn proactief, no-nonsense en pragmatisch. Zo staan wij bekend en zo werk jij ook graag.

 

Wat wij vragen:

 • Een afgeronde HBO/WO opleiding;
 • Ruime ervaring in leidinggeven aan professionals;
 • Ervaring als consultant of adviseur binnen de pensioensector;
 • Kennis van, of ervaring met complexe verandertrajecten;
 • De ambitie om een impact te maken op miljoenen mensen, middels de pensioentransitie.

 

Wat wij bieden:

 • Salaris, marktconform binnen de consultancy;
 • Passende secundaire arbeidsvoorwaarden;
 • Vergoeding voor thuiswerken, internet en telefoon;
 • Brede opleidingsmogelijkheden;
 • Een organisatie vol vertrouwen, flexibele werktijden, werken vanuit huis;
 • Professionele, deskundige en, niet onbelangrijk, leuke en energieke collega’s.

 

Werken bij Montae & Partners

Ruim 150 collega’s werken elke dag aan ons dynamische, groeiende, full service, pensioen consultancybedrijf. We zijn onderdeel van Söderberg & Partners. Deze Scandinavische onderneming is een voorloper in het ontwikkelen en aanbieden van geavanceerde technologie voor de financiële sector. Hierdoor hebben wij de unieke gelegenheid om onze positie in de Nederlandse en internationale markt verder te versterken en door te ontwikkelen.

 

Word jij onze nieuwe collega?

Zie je Montae & Partners als volgende uitdaging? Reageer dan snel, laat hier je CV en motivatie achter, bij vragen over de procedure kan je mailen naar Recruitment@montaepartners.nl.

Bij vragen over de functie kun je terecht bij Sander Baars via telefoonnummer +31 (0)6 15 51 92 44 of Sander.Baars@montaepartners.nl

 

Vacature

Vacaturekenmerken

Type functie

Acties