Technisch Consultant

Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging bij een professionele allround employee benefit organisatie met 140 werknemers verspreid over kantoren in Rijswijk, Gouda, Eindhoven en het Caribisch gebied? Vind je het fijn en past het bij jou om hybride te werken? Heb je ervaring met beheren van pensioenregelingen en heb je ambities om als aanspreekpunt voor het beheerteam te fungeren? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Over de functie
Als Technisch Pensioen Consultant voer je (actuariële) pensioenberekeningen uit en formuleer je het advies voor klanten op basis van deze berekeningen. Tevens voer je marktonderzoeken uit, maak je analyses van offertes en rapportages voor onze klanten. Je werkt nauw samen in een klantteam en streeft een hoge kwaliteit van output na. Naast het rekenwerk denk je mee in oplossingen ter verbetering en uitbreiding van rekenmodellen en het efficient vormgeven van het proces van aanvraag tot output aan de klant. Ook ben je betrokken bij het opstellen en volgen van de offertes.

Wat wij vragen:

 • Minimaal HBO werk- en denkniveau
 • In staat om efficient en doelgericht pensioen- en rekenvraagstukken te vertalen naar kant-en-klare klantoplossingen
 • Analytisch vermogen
 • Hands on en flexibel
 • Samenwerkingsgericht
 • Klantgericht

Wij gaan ervan uit dat jij beschikt over de vakdiploma’s WFT Basis, Vermogen en Pensioen.

Wat wij bieden:

 • Meebouwen en richting geven aan een groeiende organisatie op het gebied van Pensioenbeheer
 • Flexibele werkomgeving deels thuis en deels op ons kantoor in Gouda of Rijswijk
 • Een informele, open werkomgeving met korte lijnen en veel ruimte om zelf initiatieven te nemen
 • Werken in een team met een breed scala van vraagstukken die revue passeren
 • Professionele en deskundige collega’s
 • Salaris, afhankelijk van opleiding en ervaring, maar zeker marktconform
 • Wij hebben goede secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een premievrije pensioenregeling en een winstdeling
 • En wij werken hybride, dus na jouw inwerkperiode werk je 2 dagen op kantoor en 3 dagen werk je vanuit huis
 • Een laptop en mobiele telefoon van de zaak

Standplaats
Gouda of Rijswijk (Zuid-Holland)

Werken bij Montae & Partners
We zijn een toonaangevend adviesbureau voor pensioenfondsen, werkgevers, ondernemingsraden, ondernemers en topmanagers. En een erkend specialist in adviesdiensten voor werkgevers op het gebied van pensioen, zorg en arbeidsongeschiktheid en internationale arbeidsmobiliteit. Ons bedrijf bestaat uit circa 140 medewerkers verspreid over kantoren in Nederland en het Caribisch gebied.

Montae & Partners is een dynamisch en groeiend bedrijf en onderdeel van Söderberg & Partners. Deze Scandinavische onderneming is een voorloper in het ontwikkelen en aanbieden van geavanceerde technologie voor de financiële sector. Met hulp van Söderberg & Partners hebben wij de unieke gelegenheid om onze positie in de Nederlandse en internationale markt verder te versterken en door te ontwikkelen.

Je komt bij Montae & Partners te werken in een omgeving waarin plezier in het werk heel belangrijk is. We bieden je een leuke afwisselende baan met veel verantwoordelijkheden en bijbehorende bevoegdheden. Vanzelfsprekend horen daar een goed salaris en prima secundaire arbeidsvoorwaarden bij.

Word jij onze nieuwe collega?
Pas jij bij Montae & Partners? Reageer dan via de knop solliciteren en laat daar je motivatiebrief en CV voor ons achter. Voor meer informatie over het sollicitatieproces kun je contact opnemen met de afdeling Recruitment via telefoonnummer 070 - 304 29 00 of via recruitment@montaepartners.nl. Voor meer informatie over de vacature kun je contact opnemen met Liesbeth Hufen via telefoonnummer 06-25245989 of via liesbeth.hufen@montaepartners.nl 

 

Acquisitie aan de hand van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Vacature

Vacaturekenmerken

Type functie

Acties