WIA-inzetbaarheidsspecialist (Casemanager)

Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging bij een organisatie met een sterk groeiende portefeuille? Ben je een echte teamspeler en staat kwaliteit en de menselijke maat bij jou hoog in het vaandel? Dan is dit dé functie voor jou!

Over de functie
Wij willen onze klanten keer op keer verbazen met onze dienstverlening. Herken jij jezelf als een professional die altijd zijn afspraken nakomt en klanten nooit lang laat wachten. Ben je deskundig, hard werkend en flexibel? Praktisch, enthousiast en toegewijd? Als WIA-inzetbaarheidsspecialist (Casemanager) ben je het gezicht voor de klant en werknemers die langer dan twee jaar ziek zijn. Jij kunt je voorstellen dat een reintegratieptraject complex en gevoelig kan zijn. Daarbij word je enthousiast van de expertrol waarin je met jouw kennis over verzuimbegeleiding en alle wet- en regelgeving kunt helpen. Niet alleen de werkgever, maar zeker ook de langdurig zieke medewerkers bij hun duurzame terugkeer in het arbeidsproces. Je ondersteunt en adviseert werkgevers op dossierniveau. Je ondersteunt werkgevers bij het optimaal benutten van wet- en regelgeving. En je ondersteunt werknemers bij het actief werken aan de inzetbaarheid. Dat doe je zowel schriftelijk als telefonisch, vanuit kantoor, vanuit huis of tijdens de kwartaalgesprekken bij de klant op locatie. Je functioneert als inhoudelijk sparringpartner. Het klantbelang staat altijd centraal.

Wat wij vragen:

 • Minimaal HBO werk- en denkniveau door opleiding of ervaring
 • Veel ervaring, met aantoonbaar veel relevante 'vlieguren' in deze rol
 • Je vindt het leuk om in teamverband te werken, maar kan ook heel goed zelfstandig vanuit huis werken
 • Verantwoordelijkheidsgevoel waarbij de mens achter het dossier op de eerste plaats staat
 • Goede communicatieve eigenschappen, zowel mondeling als schriftelijk
 • Rijbewijs
 • Een 9+ en hands on mentaliteit

Wat wij bieden:

 • Salaris, afhankelijk van opleiding en ervaring, maar zeker marktconform
 • Keuze tussen een minimaal 24- urige en maximaal 36-urige werkweek
 • Mogelijkheid om vanuit huis te werken
 • Een informele en open werkomgeving
 • Voldoende ruimte voor ontwikkeling
 • Professionele, deskundige en vooral leuke collega’s

Standplaats
Gouda, Zuid-Holland

Werken bij Advance
Advance is onderdeel van de Montae & Partners groep en is dé dienstverlener op het gebied van (de gevolgen van) verzuim en arbeidsongeschiktheid. Ons doel is om voor werkgevers de onnodige kosten rondom dit onderwerp tot een minimum te beperken. Tegelijkertijd realiseren wij een optimale inzet, bevlogenheid en tevredenheid van de werknemer. Wij ondersteunen de werkgever zowel op organisatieniveau als bij de uitvoering van individuele persoonsdossiers. Wij doen dit alles met hart voor de mens achter de zieke medewerker. En met kennis van zowel de publieke als private regelingen zodat we financiële risico’s zo beperkt mogelijk houden. Je komt bij Advance te werken in een omgeving waarin plezier in het werk heel belangrijk is. We bieden je een leuke afwisselende baan met veel verantwoordelijkheden en bijbehorende bevoegdheden. Vanzelfsprekend horen daar een goed salaris en prima secundaire arbeidsvoorwaarden bij.

Word jij onze nieuwe collega?
Denk je dat je bij Advance past en Advance bij jou? Reageer dan via de knop solliciteren en laat daar je motivatiebrief en CV voor ons achter. Voor meer informatie over het sollicitatieproces kun je contact opnemen met de afdeling Recruitment via telefoonnummer 070-304 29 00 of via recruitment@montaepartners.nl. Voor inhoudelijke informatie over de vacature kun je contact opnemen met Hendrik Jan van Pelt via telefoonnummer 06-53407719.

 

Acquisitie op basis van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Vacature

Acties