WIA- Inzetbaarheidsspecialist (Casemanager)

Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging bij een organisatie met een sterk groeiende portefeuille? Ben je een echte teamspeler en staat kwaliteit en de menselijke maat bij jou hoog in het vaandel? Dan is dit dé functie voor jou!

 

WIA-inzetbaarheidsspecialist (Casemanager)

Advance is groeiend en volop in beweging. Daarom zijn we op zoek naar een WIA-inzetbaarheidsspecialist om onze dienstverlening verder uit te bouwen.

 

Wat je gaat doen

Als WIA-inzetbaarheidsspecialist (Casemanager) ben je het gezicht voor de klant en werknemers die langer dan twee jaar ziek zijn. Jij begrijpt dat een re-integratietraject complex en gevoelig kan zijn. Daarbij word je enthousiast van de expertrol waarin je met jouw kennis over verzuimbegeleiding en relevante wet- en regelgeving kunt helpen. Niet alleen de werkgever, maar zeker ook de langdurig zieke medewerkers bij hun duurzame terugkeer in het arbeidsproces. Je ondersteunt en adviseert werkgevers op dossierniveau en bij het optimaal benutten van wet- en regelgeving. Werknemers ondersteun je bij het actief werken aan de inzetbaarheid. Dat doe je zowel schriftelijk als telefonisch, vanuit kantoor, vanuit huis of tijdens de kwartaalgesprekken bij de klant op locatie. Je functioneert als inhoudelijk sparringpartner. Advance verricht haar werkzaamheden volledig onafhankelijk van wie de opdrachtgever is en uitsluitend op een manier die recht doet aan de situatie van de arbeidsongeschikte (ex-)medewerker. Hierbij staat als belangrijke kernwaarde plezier in het werk hoog in het vaandel.

 

Wat wij vragen:

Wij willen onze klanten keer op keer verbazen met onze dienstverlening. Wij noemen dat een 9+-gevoel creëren. Jij herkent jezelf als een professional die altijd zijn afspraken nakomt en klanten nooit lang laat wachten. Je bent deskundig, hard werkend,  flexibel, praktisch, enthousiast, toegewijd en je beschikt over de onderstaande eisen:

 • Minimaal HBO werk- en denkniveau door opleiding of ervaring;
 • Veel ervaring, met aantoonbaar veel relevante 'vlieguren' in deze of een soortgelijke rol;
 • Je vindt het leuk om in teamverband te werken, maar kunt ook heel goed zelfstandig vanuit huis werken
 • Verantwoordelijkheidsgevoel waarbij de mens achter het dossier op de eerste plaats staat;
 • Goede communicatieve eigenschappen, zowel mondeling als schriftelijk;
 • Rijbewijs;
 • Een 9+ en hands on mentaliteit.

 

Wat wij bieden:

 • Salaris, afhankelijk van opleiding en ervaring, maar zeker marktconform;
 • Passende secundaire arbeidsvoorwaarden;
 • Vergoeding voor thuiswerken, internet en telefoon;
 • Keuze tussen een minimaal 24-urige werkweek en maximaal 36-urige werkweek;
 • Mogelijkheid om hybride te werken;
 • Een informele en open werkomgeving;
 • Voldoende ruimte voor ontwikkeling;
 • Professionele, deskundige en vooral leuke collega’s.

 

Werken bij Advance

Advance is onderdeel van de Montae & Partners Groep en dé dienstverlener op het gebied van (de gevolgen van) verzuim en arbeidsongeschiktheid. Ons doel is om voor werkgevers de onnodige kosten rondom dit onderwerp tot een minimum te beperken. Tegelijkertijd realiseren wij een optimale inzet, bevlogenheid en tevredenheid van de werknemer. Wij ondersteunen de werkgever zowel op organisatieniveau als bij de uitvoering van individuele persoonsdossiers. Wij doen dit alles met hart voor de mens achter de zieke medewerker. En met kennis van zowel de publieke als private regelingen, zodat we financiële risico’s zo beperkt mogelijk houden. Je komt bij Advance te werken in een omgeving waarin plezier in het werk heel belangrijk is. We bieden je een leuke afwisselende baan met veel verantwoordelijkheden en bijbehorende bevoegdheden. Vanzelfsprekend horen daar een goed salaris en prima secundaire arbeidsvoorwaarden bij.

 

Word jij onze nieuwe collega?

Zie jij Advance als volgende uitdaging? Reageer dan snel, laat hier je CV en motivatie achter, of mail direct naar Recruitment@montaepartners.nl.

Bij vragen over de functie kun je terecht bij Hendrik-Jan van Pelt via telefoonnummer +31 (0)88 35 06 041 of email hj@advance.blue

Acquisitie aan de hand van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Vacature

Acties